Hovězí steaky s karí

12 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
212 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme sojovou omáčku, karí, jednu lžíci oleje, med a pepř. Ve směsi osolené steaky obalíme a necháme je marinovat 25 minut při pokojové teplotě. Několikrát promícháme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme zbylý olej, vložíme steaky a opékáme prudce, po obou stranách asi 3 minuty. Maso by mělo uvnitř zůstat růžové.
  • 3
    Maso upravíme na mísu, ozdobíme řeřichou nasekanou nahrubo a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.