Hovězí stroganoff s hříbky

30 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
7 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Osolíme, opepříme a posypeme mletou pálivou paprikou.
  • 2
    V pánvi rozpálíme slunečnicový olej, maso na nějm ze všech stran orestujeme. Poté maso vyjmeme a udržujeme v teple.
  • 3
    Jarní cibulku očistíme a pokrájíme na kolečka. Okurky rozkrájíme na drobné kostičky.
  • 4
    Na pánev s vypečeným omastkem přidáme jarní cibulku, kousky okurek a orestujeme je. Zalijeme bílým vínem, přidáme vinný ocet, na plátky nakrájené a očištěné hříbky, bílý jogurt, zeleninový vývar, 4 minuty povaříme, dokud není omáčka hustá. Přimícháme francouzskou hořčici a opečené kousky masa, promícháme.
  • 5
    Ihned servírujeme na připravené talíře, zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.