Hovězí svíčková na žampionech

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
32 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na másle, přidáme okapané plátky nakládaných žampionů, podle chuti osolíme, opepříme a dusíme doměkka.
  • 2
    Maso nakrájíme na tenčí plátky, v pánvi na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran dozlatova. K masu přidáme cibuli s žampiony, zakápneme citronovou šťávou, přidáme hořčici, rajčatový protlak, krátce orestujeme a přilijeme smetanu. Provaříme, promícháme a odstavíme.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře, ozdobíme snítkou petrželky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.