Hovězí svíčková s čočkovým salátem

70 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
29 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
313 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z hovězího masa nakrájíme plátky, posypeme estragonem, pokapeme olejem a necháme chvíli uležet.
  • 2
    Předem namočenou (nebo předvařenou) čočku uvaříme téměř do měkka, scedíme.
  • 3
    Očištěnou mrkev, petržel a celer nastrouháme nahrubo, oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli se zeleninou, osmahneme, přidáme čočku, osolíme, opepříme, podlijeme troškou hovězího vývaru a podusíme, než se vývar úplně odpaří.
  • 5
    V jiné pánvi osmahneme plátky masa z obou stran, podle chuti osolíme a opepříme. Maso upravíme na talíře, doplníme čočkovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.