Hovězí tokáň na smetaně

80 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
31 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme na pánvi. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a vše podusíme.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, okořeníme a vložíme na cibuli. Přidáme česnek utřený se solí, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Před koncem dušení přilijeme kyselou smetanu, dochutíme špetkou majoránky a ještě krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.