Hovězí tokáň se smetanou

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu na kostičky vyškvaříme a osmažíme na ní cibuli nakrájenou nadrobno.
  • 2
    Přidáme koření a maso nakrájené na nudličky a opečeme ze všech stran. Podlijeme vínem a vodou a zakryté dusíme asi 30 minut. Podle potřeby podléváme vodou. Když je maso skoro měkké, přidáme prolisovaný česnek, sůl a smetanu a ještě 10 minut dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.