Hovězí v pršutu

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
26 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
10 g
Cukr
104 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou rozdělíme na 3 kusy. Smícháme olej, tymián, citronovou kůru, sůl a pepř a vzniklou směsí bohatě natřeme maso. Obalíme plátky pršutu a pevně ovážeme nití. Grilujeme za častého otáčení 30 minut, potom přendáme do alobalu, zabalíme a necháme 10 minut dojít. Mezitím si oloupeme brambory, nakrájíme na silné plátky, osušíme, potřeme zbylou olejovou směsí z masa a ogrilujeme na alobalovém tácu dozlatova z obou stran.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.