Hovězí v těstu na pivě

195 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
37 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme se semínky, pepřem, solí a kousky masa. Obalené maso smažíme na oleji asi 4 minuty ze všech stran. Poté ho položíme do ohnivzdorné mísy.
  • 2
    Orestujeme plátky cibule, dva prolisované stroužky česneku, za 2 minuty přidáme pivo, worcester, bobkový list, tymián a cukr. Po 3 minutách směs nalijeme na maso a dusíme ho v troubě 2 hodiny na 160 stupňů C.
  • 3
    Žampiony rozpůlíme a restujeme na oleji, pak je přisypeme k masu.
  • 4
    Mouku smícháme s práškem do pečiva, solí, tymiánem a pepřem podle chuti. Přimícháme máslo, vodu a po hnětení těsto vyválíme a položíme do navlhčené mísy a uprostřed propíchneme. Pečeme dalších 30–40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.