Hovězí vařené na mrkvi

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
777 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
39 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
10 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velké pánve dáme pokrájené hovězí maso na plátky, přidáme rozčtvrcené cibule, bobkové listy, hřebíčky, skořici, cukr, vodu, aby pokryla maso. Přivedeme vše do varu, odebereme z povrchu pěnu, zakryjeme pokličkou a vaříme 1 hodinu.
  • 2
    Přidáme pokrájenou mrkev, tuřín, pórek, pastinák, přikryjeme pokličkou a vaříme 90 minut, dokud není maso měkké.
  • 3
    Poté odebereme 3 dl vývaru z pánve, smícháme tuk s moukou a vmícháme do vývaru. Uvedeme do varu, přidáme sůl, hořčici, pepř a podáváme omáčku k hovězímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.