Hovězí vařené na niti

105 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
46 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a pokrájíme na větší kousky.
  • 2
    Přisypeme koření a přidáme bylinky.
  • 3
    Zalijeme vodou a přisypeme sůl.
  • 4
    Uvedeme k varu a vaříme 50 minut.
  • 5
    Poté vložíme maso na jednom konci pevně ovázaném nití.
  • 6
    Zavěsíme na vařečku položenou přes hrnec.
  • 7
    Vaříme 20 minut.
  • 8
    Vařené maso servírujeme pokrájené na plátky s oblohou z vařené zeleniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.