Hovězí vařené na niti
105 min.
Ingredience
- 1200gramůHovězí svíčková
- 180gramůMrkev kořen
- 90gramůCeler - nať
- 200gramůPórek
- 180gramůCibule
- 3gramyPepř černý celý
- 2gramyHřebíček
- 2500mililitrůVoda pitná
- 20gramůSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
46 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu očistíme a pokrájíme na větší kousky.
- 2Přisypeme koření a přidáme bylinky.
- 3Zalijeme vodou a přisypeme sůl.
- 4Uvedeme k varu a vaříme 50 minut.
- 5Poté vložíme maso na jednom konci pevně ovázaném nití.
- 6Zavěsíme na vařečku položenou přes hrnec.
- 7Vaříme 20 minut.
- 8Vařené maso servírujeme pokrájené na plátky s oblohou z vařené zeleniny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.