Hovězí vemínko po španělsku

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
51 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vemínko vcelku uvaříme ve slané vodě, necháme je vychladnout a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na kolečka, papriky na proužky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme kousky a prolisujeme česnek.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme máslo, na kterém dozlatova z obou stran opečeme plátky vemínka. Přendáme je do jiné nádoby a na másle v pánvi opečeme cibuli. Když zrůžoví, přidáme proužky papriky, rajčata, česnek, kečup, vrátíme zpět kousky vemínka a vše osolíme. Zakryjeme pokličkou a dusíme 10 minut.
  • 4
    Podáváme posypané zelenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.