Hovězí vývar s masem a bramborami

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
2 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, očištěné houby nakrájíme na plátky a obojí zalijeme v hrnci částí vroucího vývaru. Osolíme a uvaříme doměkka.
  • 2
    Potom přilijeme zbylý vývar, přidáme na kostičky nakrájené vařené maso, mrkev a celer z vývaru a chvíli povaříme.
  • 3
    Polévku při podávání ozdobíme nakrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 11. 9. 2015
Hovězí vývar s masem a bramborami
Hovězí vývar s masem a bramborami jsem uvařila především kvůli synovi. Hned na začátku jsem si nakrájela maso na menší kousky, aby se uvařily rychleji a povedlo se, stejně jako celá polévka, které náš syn snědl plný talíř. Hovězí vývar znám spíše s nudlemi, ale brambory a houby mě mile překvapily. Polévka byla hutnější a více zasytila.