Hovězí vývar se sýrovým strouháním
43 min.
Ingredience
- 50gramůSýr Gouda 45%
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1,5litryHovězí vývar základní
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůMouka pšeničná hrubá
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
7 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
1 g
Cukr
501 mg
Postup přípravy
- 1Z hrubé mouky, nastrouhaného sýru, vajec, soli a pepře vypracujeme tužší těsto. Nastrouháme je na hrubém struhadle a necháme na utěrce asi 30 minut proschnout.
- 2Strouhání vaříme ve vroucí osolené vodě asi 3 minuty, scedíme a podáváme v horkém hovězím vývaru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.