Hovězí závitek na zelenině

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
849 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.Šunku a očištěnou zeleninu nakrájíme na tenké nudličky a promícháme. Asi polovinu natřeme na připravené plátky, které zavineme a upevníme párátkem nebo nití.
  • 2
    Na slanině zpěníme cibuli, přidáme zbylou zeleninu a koření, vložíme připravené maso a osmahneme. Podlijeme a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec vyjmeme celé koření a šťávu zakapeme octem, nezahušťujeme ji.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.