Hovězí závitky na česneku

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
15 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
513 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a opepříme. Každý plátek poklademe plátkem slaniny, stočíme do závitku a upevníme jehlami.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dorůžova, vložíme závitky a zlehka je opečeme po všech stranách. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.
  • 3
    Závitky vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zasypeme moukou a osmahneme. Zalijeme vodou, rozšleháme, přidáme závitky a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.