Hovězí závitky po rýnsku

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
32 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
542 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a na každý plátek urovnáme anglickou slaninu.
  • 2
    Svineme, převážeme nití a ze všech stran na oleji opečeme.
  • 3
    Závitky přendáme na talíř, uložíme do tepla, olej po opékání slijeme, na pánev přidáme máslo, nakrájenou cibuli, papriku, mouku a osmahneme.
  • 4
    Směs podlijeme vínem, několika lžícemi vody a ochutíme rajčatovým protlakem. Povaříme, přecedíme, omáčkou závitky přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.