Hovězí závitky po rýnsku
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 1decilitrVíno bílé
- 1hrstPetržel - nať
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 40gramůAnglická slanina
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžíceOlej stolní
- 40gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
32 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
542 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a na každý plátek urovnáme anglickou slaninu.
- 2Svineme, převážeme nití a ze všech stran na oleji opečeme.
- 3Závitky přendáme na talíř, uložíme do tepla, olej po opékání slijeme, na pánev přidáme máslo, nakrájenou cibuli, papriku, mouku a osmahneme.
- 4Směs podlijeme vínem, několika lžícemi vody a ochutíme rajčatovým protlakem. Povaříme, přecedíme, omáčkou závitky přelijeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.