Hovězí závitky s vejci a brambory

135 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
30 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  • 3
    Plátky masa rozklepeme dotenka. Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno.
  • 4
    V míse promícháme brambory s vařenými vejci, přidáme syrové vejce a promícháme. Plátky osolíme, opepříme, natřeme hořčicí a bramborovou náplní. Plátky zavineme a upevníme jehlami a jemně obalíme v mouce.
  • 5
    V rendlíku zpěníme slaninu s cibulí, vložíme závitky, ze všech stran osmažíme a podlijeme vývarem. Dusíme pod poklicí, až je maso měkké. Během dušení maso obracíme.
  • 6
    Závitky podáváme s nepřecezenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.