Hovězí závitky se sardelovou pastou
105 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300mililitrůVoda pitná
- 600gramůHovězí maso zadní
- 20gramůSlanina vepřová
- 30gramůSádlo škvařené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžičkySardelová pasta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
503 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a potřeme sardelovou pastou. Maso poklademe hranolky slaniny, půlkolečky oloupané cibule a nasekanou petrželkou. Stočíme do závitků a upevníme jehlami.
- 2Závitky poprášíme hladkou moukou, osmažíme po všech stranách na sádle a podlijeme vodou. Dusíme pod pokličkou doměkka. Během dušení maso přeléváme šťávou a podléváme vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.