Hrachová polévka s uzeným kolenem a celerem

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1017 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
38 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předvařený hrách vložíme na 15 minut do studené vody. Potom k hrachu přidáme uzené koleno a zvolna vaříme asi 25 minut.
  • 2
    Mezitím si očistíme a nakrájíme cibuli, brambory a celer a vše přidáme k masu s hrachem, pokračujeme ve vaření do změknutí masa. Průběžně dle potřeby přilijeme vodu.
  • 3
    Když maso změkne, vyjmeme je z polévky, obereme jej a nakrájíme. Zelenimu s hrachem lehce rozmixujeme, přidáme nakrájené maso dochutíme solí a pepžem.
  • 4
    Nakonec pžidáme nasekanou cibulovou nať a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.