Hrachovec

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
758 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
25 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na větší kousky, vložíme do kastrolu na sádlo s cibulí a česnekem, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a upečeme (nebo udusíme).
  • 2
    Přebraný hrách a rýži uvaříme a promícháme s upečeným (nebo udušeným) masem i se šťávou. Osolíme, přidáme majoránku a v troubě chvíli zapečeme.
  • 3
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.