Hrachovec
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůRýže loupaná
- 400gramůVepřové maso libové
- 2lžíceSádlo škvařené
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaKmín celý
- 250gramůHrách loupaný
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
758 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
25 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na větší kousky, vložíme do kastrolu na sádlo s cibulí a česnekem, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a upečeme (nebo udusíme).
- 2Přebraný hrách a rýži uvaříme a promícháme s upečeným (nebo udušeným) masem i se šťávou. Osolíme, přidáme majoránku a v troubě chvíli zapečeme.
- 3Podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.