Hrášek zapečený s mletým masem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
988 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
66 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži propláchneme a necháme okapat. Opečeme ji na rozehřátém oleji, zalijeme vroucí osolenou vodou a podusíme téměř doměkka.
  • 2
    Hrášek zalijeme vodou a podusíme.
  • 3
    Maso umeleme, smícháme s hráškem a rýží, osolíme, promícháme a vložíme do tukem vymazaného pekáče.
  • 4
    Směs zalijeme vejci rozkvedlanými v mléce a posypeme nastrouhaným sýrem. Zapečeme v troubě.
  • 5
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.