Hráškový salát s fetou

17 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
18 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pánev rozpálíme, nasucho na ní opečeme prosciutto. Poté ho vyjmeme a odložíme stranou.
  • 2
    Hrášek povaříme 2 minuty v osolené vroucí vodě. Zálivku připravíme tak, že smícháme najemno nasekané lístky máty, 3 lžíce pomerančové šťávy, 1 lžíci olivového oleje, špetku soli a pepře.
  • 3
    Uvařený hrášek slijeme, necháme okapat a rozdělíme na talíře společně s na kousky nakrájenou fetou. Ozdobíme opečeným prosciuttem a přelijeme zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.