Hráškový salát s kuřecím masem
25 min.
Ingredience
- 1kusHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 200gramůKuřecí maso grilované
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 1lžičkaCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyRajčata
- 4kusyVejce slepičí
- 2decilitrySmetana zakysaná 12%
- 600mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
9 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Okapaný sterilovaný hrášek smícháme s nakrájeným masem, očištěnou, na proužky nakrájenou paprikou a třemi vařenými vejci nakrájenými na kostičky.
- 2Salát rozdělíme na talířky a přelijeme kyselou smetanou rozmíchanou s octem, solí, pepřem a cukrem. Necháme chvíli proležet.
- 3Před podáváním ozdobíme salát dílky vařeného vejce a rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.