Hráškový salát s kuřecím masem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
9 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okapaný sterilovaný hrášek smícháme s nakrájeným masem, očištěnou, na proužky nakrájenou paprikou a třemi vařenými vejci nakrájenými na kostičky.
  • 2
    Salát rozdělíme na talířky a přelijeme kyselou smetanou rozmíchanou s octem, solí, pepřem a cukrem. Necháme chvíli proležet.
  • 3
    Před podáváním ozdobíme salát dílky vařeného vejce a rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.