Hráškový salát s majonézou
25 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 300gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 200gramůCeler bulvový
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 2lžícePetržel - nať
- 100gramůMajonéza
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
16 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Sterilovaný hrášek vložíme do mísy a přidáme oloupaný, na křenovém struhadle nastrouhaný celer a nasekanou petrželku. Podle chuti osolíme, osladíme a okyselíme octem.
- 2Nakonec přidáme majonézu ochucenou citronovou šťávou a vše promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.