Hřebenatky na jehlách

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    8 grilovacích jehel ponoříme do teplé vody. Smícháme v hmoždíři citronovou trávu, limetkovou kůru a šťávu, chilli a česnek a vymícháme pastu.
  • 2
    Na každou grilovací jehlu dáme dvě očištěné hřebenatky, konec jehel obalíme hliníkovou fólií, aby nehořely.
  • 3
    Napichujeme střídavě hřebenatky a kousky limetky.
  • 4
    Olej, sůl, pepř, citronovou šťávu rozšleháme na zálivku.
  • 5
    Hřebenatky obalíme v pikantní pastě a dáme na rozehřátý gril. Občas potřeme pastou. Grilujeme za občasného otáčení 10 minut.
  • 6
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.