Hřebenatky po paštunsku

40 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
5 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme koriandr, zázvor, citronovou šťávu a kůru, pepř, sůl, kmín a česnek. Vznikne pikantní marináda.
  • 2
    Očištěné hřebenatky dáme do misky, přidáme marinádu a promícháme. Necháme 60 minut zakryté marinovat v lednici.
  • 3
    Rozehřejeme ve woku olej, přidáme pokrájenou cibuli a smažíme, dokud nezměkne. Přidáme pokrájené chilli papričky, rajčata a smažíme 1 minutu. Přidáme hřebenatky a 8 minut smažíme, aby se propekly.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.