Hřebenatky s cuketou a jablečným sirupem

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
476 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hřebenatky a nakrájenou cuketu potřeme zlehka olejem a okořeníme.
  • 2
    Na rozpálené pánvi smažíme nakrájenou cuketu z jedné strany 2 minuty.
  • 3
    Poté obrátíme a do pánve dáme i hřebenatky.
  • 4
    Minutu smažíme, obrátíme a smažíme, dokud hřebenatky nezezlátnou a cuketa nezhnědne.
  • 5
    Vyndáme z pánve hřebenatky i cuketu a udržujeme teplé.
  • 6
    Nalijeme do pánve jablečnou šťávu, přidáme máslo a vaříme, dokud nevznikne hmota připomínající sirup.
  • 7
    Omáčkou zalijeme hřebenatky a cuketu a ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.