Hřebenatky s ovocem

65 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
1 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mušle omyjeme, vyjmeme z lastur. Pokapeme citronovou šťávou a dáme vařit do 2 l vody. Vaříme 10 minut, poté maso vyjmeme.
  • 2
    Do vývaru přidáme pokrájený pórek, mrkev, plátky citrónu a pomeranče, česnek a pepř vcelku. Osolíme a vaříme 30 minut. Vývar necháme vystydnout.
  • 3
    Mango a kiwi oloupeme a pokrájíme na plátky.
  • 4
    Hřebenatky servírujeme s kousky vařené mrkve a plátky ovoce. Přelijeme trochou vývaru a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.