Hřebenatky s rajčaty
16 min.
Ingredience
- 20kusůHřebenatka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 60mililitrůOlej olivový
- 5stroužkůČesnek
- 100gramůRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
17 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
845 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z hřebenatek vyjmeme maso a obalíme jej v mouce. Necháme 5 minut smažit na rozpáleném oleji, přidáme pokrájená rajčata a nasekaný česnek. Vše osolíme a opepříme a opékáme 1 minutu.
- 2Poté ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.