Hrnec s hovězím a telecím masem
100 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1500mililitrůVoda pitná
- 300gramůHovězí maso zadní
- 300gramůTelecí plec
- 2kusyNové koření celé
- 1kusBobkový list
- 1lžičkaSůl
- 100gramůCeler bulvový
- 1kusPórek
- 3kusyBrambory
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPolévkové koření
- 2kusyMrkev kořen
- 1lžíceOlej rostlinný
- 0,25kusKvěták
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
8 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vodu v hrnci uvedeme do varu, vložíme omyté hovězí a telecí maso, nahrubo nakrájenou, na oleji opečenou cibuli, bobkový list, nové koření a sůl. Vše zvolna vaříme, až je maso měkké.
- 2Potom přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou mrkev, celer, pórek, kousek květáku a na čtvrtky nakrájené oloupané brambory. Vaříme tak dlouho, až je zelenina měkká.
- 3Nakonec pokrm podle chuti přisolíme, opepříme a dochutíme polévkovým kořením.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.