Hrnec s hovězím a telecím masem

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
8 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu v hrnci uvedeme do varu, vložíme omyté hovězí a telecí maso, nahrubo nakrájenou, na oleji opečenou cibuli, bobkový list, nové koření a sůl. Vše zvolna vaříme, až je maso měkké.
  • 2
    Potom přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou mrkev, celer, pórek, kousek květáku a na čtvrtky nakrájené oloupané brambory. Vaříme tak dlouho, až je zelenina měkká.
  • 3
    Nakonec pokrm podle chuti přisolíme, opepříme a dochutíme polévkovým kořením.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.