Hrnec s masem jehněčím

135 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
30 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z masa odstraníme lůj, ledvinky zbavíme blan a žilek a pokrájíme na plátky. Do zapékací mísy rozložíme na dno plátky brambor. Na brambory rozložíme řízky, na ně plátky ledvinek, pokrájenou cibuli a nasekaný tymián. Přelijeme jehněčím vývarem, osolíme a opepříme.
  • 2
    Navrch rozložíme zbývající plátky brambor, aby zakrývaly maso a cibuli. Bramborové plátky potřeme máslem, zakryjeme mísu pokličkou a v předehřáté troubě zapékáme 90 minut.
  • 3
    Sundáme pokličku a 30 minut ještě zapečeme.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.