Hroznová bruschetta

17 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
6 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagetu nakrájíme na plátky – velmi zešikma, aby byly plátky větší. Tyto plátky naskládáme na plech s pečícím papírem. Postříkáme olivovým olejem a pečeme 5-7 minut na 170 °C dozlatova.
  • 2
    Po upečení necháme vychladnout a potřeme česnekem (kdo nemá rád česnek, tento krok vynechá).
  • 3
    Bagety potřeme ricottou a ozdobíme hrozny, jejichž bobule přepůlíme. Zakapeme rozpuštěným medem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Hroznová bruschetta
Velmi zajímavý tip 😎