Hruška a jablka s vanilkovým krémem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
30 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
11 g
Cukr
43 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ořechy a loupané mandle si namočíme do studené vody několik hodin předem. Poté je pokrájíme na menší kusy a dáme do mixéru. Přidáme k nim zrníčka ze 2 vanilkových lusků, agávový sirup, vodu, špetku soli, kokosový olej a vše mixujeme tak dlouho, až vznikne hladký vanilkový krém.
  • 2
    Omytá jablka a hrušku osušíme, rozkrojíme na poloviny, vyřízneme jadřince, ovoce pokrájíme na silnější plátky, které dáme do mísy. Posypeme je skořicí, pokapeme olejem, sirupem, přidáme omyté sušené brusinky a hrozinky, nakonec pokapeme citrónovou šťávou a promícháme.
  • 3
    Ovoce polijeme vanilkovým krémem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.