Humrový salát
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1špetkaSůl
- 3kusyMrkev kořen
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCukr krupice
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaNové koření celé
- 1kusCitrony
- 1kilogramFilé z aljašské tresky
- 2kusyMajolka
- 4kusyOkurky nakládané
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1017 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
85 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Kořenovou zeleninu uvaříme s filé, solí, cibulí a octem, až je mrkev měkká.
- 2Scedíme, rybí maso rozdrobíme do mísy, mrkev rozmačkáme vidličkou a smícháme s rybou.
- 3Nasekáme okurky a cibuli, opepříme, dáme cukr, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
- 4Pár hodin necháme uležet, pak vmícháme majonézu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.