Humrový salát se zeleninou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
24 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z vařeného humra nakrájíme na menší kousky, můžeme použít i mražený polotovar. Rajčata nakrájíme na kostičky, papriku bez jádřince na nudličky, žampiony na plátky, vařená vejce pokrájíme nahrubo, chřest trochu posekáme, hrášek scedíme.
  • 2
    Do mísy nalijeme smetanu, majonézu, zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, dochutíme tabascem a přidáme maso, zeleninu, houby a vejce, dobře promícháme a necháme odležet.
  • 3
    Salát podáváme dobře vychlazený s celozrnným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.