Husa pečená s jablky

180 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2314 kcal
Bílkoviny
93 g
Tuky
196 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    1kg jablek oloupeme, zbavíme jadřinců a pokrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Posypeme moučkovým cukrem, zalijeme calvadosem a půl hodiny marinujeme.
  • 3
    Husu osolíme a opepříme, naplníme marinovanými jablky a zašijeme.
  • 4
    Pečeme při 180°C cca 120 minut, často přeléváme vypečenou šťávou.
  • 5
    Pečenou husu servírujeme s oblohou z pečených jablek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.