Husa s rýží po bosensku

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1133 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
87 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Očištěné a omyté husí maso i s drůbky nadrobno nasekáme, přidáme k cibuli a opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme spařenou rýži a podlijeme trochou vody. Zvolna dusíme bez míchání a občas podle potřeby přilijeme vodu. Když je maso téměř měkké, pokrm přendáme do vymazaného pekáče a zapečeme v troubě.
  • 2
    Podáváme s kyselým mlékem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.