Husí játra s mandlemi

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1264 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
133 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
492 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá játra osušíme a posolíme.
  • 2
    Nakrájíme podélně mandle a zapícháme do jater spolu s 1 hřebíčkem (do každé poloviny jeden).
  • 3
    Připravená játra vložíme do horkého sádla tak, aby byla ponořená(sádlo nesmí být přepálené).
  • 4
    Na mírném ohni je vaříme v sádle asi půl hodiny.
  • 5
    Játra se podávají teplá s chlebem, jsou však chutná i studená.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.