Husí játra s pivní omáčkou
17 min.
Ingredience
- 600gramůJátra husí
- 70gramůMáslo čerstvé
- 2kusyCibule
- 120gramůKečup ostrý
- 300mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 3stroužkyČesnek
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
28 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Játra očistíme, nakrájíme na plátky a osmažíme na másle. Poté játra přeložíme na mísu a držíme na teple.
- 2Ve výpeku osmažíme cibuli, přilijeme ostrý kečup a pivo, přidáme rozdrcený česnek, sůl, pepř, promícháme a povaříme. Játra servírujeme přelitá omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.