Husí játra s vejci
15 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůJátra husí
- 20gramůZakysaná smetana
- 3gramySůl
- 1gramPepř černý mletý
- 20gramůPažitka
- 15gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
383 mg
Cukr
978 mg
Postup přípravy
- 1Husí játra nakrájíme na plátky, vejce rozkvedláme se smetanou, pažitku posekáme na jemno. Malý pekáček vymažeme máslem, na dno rozložíme plátky husích jater, zlehka osolíme, hodně opepříme, zalijeme vejci se smetanou. Vložíme do velkého pekáče s vroucí vodou, dáme do vyhřáté trouby a ve vodní lázni pečeme 10 minut.
- 2Hotový pokrm rozdělíme na talířky a posypeme pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.