Husí rizoto

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
25 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra a mrkev nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, houby na plátečky, sýr nastrouháme.
  • 2
    V hlubší pánvi roztavíme husí sádlo, přisypeme cibuli, necháme zesklovatět, přidáme játra, osmahneme, přisypeme houby, mrkev a podusíme. Přimícháme dušenou rýži, nakládaný scezený hrášek, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vývaru a krátce podusíme, dokud se tekutina nevsákne.
  • 3
    Naběračkou vytvoříme kopečky rizota, upravíme je na talíře, posypeme strouhaným sýrem a teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.