Husí stehna s hříbky v rýži

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
35 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá husí stehna nasekáme na porce, osolíme a podusíme ve vlastní šťávě s očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninou a s celým pepřem. Během dušení maso podléváme vodou, aby bylo pod hladinou.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme a podušenou zeleninu přecedíme do kastrolu na propláchnutou rýži - vývaru musí být 1,5x víc než rýže.
  • 3
    Do rýže vmícháme očištěné, nakrájené hříbky, opepříme, vložíme porce husy a dusíme v mírně vyhřáté troubě doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.