Hustý rajčatový dip
25 min.
Ingredience
- 200gramůRajčata
- 1lžíceKečup
- 1kusCibule
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusOkurky nakládané
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1kusBobkový list
- 40mililitrůVoda pitná
- 50mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
26 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na rozpáleném oleji lehce osmažíme cibuli. Poté k ní přidáme nadrcený česnek a smažíme další minutu. Poté přidáme postupně vodu, nakrájená rajčata, nakrájené okurky a zbylé ingredience.
- 2Studenou omáčku můžeme ve vzduchotěsné nádobě skladovat až 5 týdnů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.