Indická kořeněná ryba

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra zbavíme nečistot a nakrájíme na plátky. Poté ho posypeme solí a mletou kurkumou a pokapeme šťávou z citronu.
  • 2
    Dohromady zamícháme v misce mletý koriandr, nasekané červené chilli papričky, nastrouhaný zázvor, hořčici a prolisovaný česnek. Ze zelených papriček a nakrájené cibule vytvoříme pastu.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej a rybí kousky v něm necháme osmažit, dokud nezezlátnou. Poté je vyjmeme na talíř.
  • 4
    Na tom samém oleji necháme 2 minuty smažit pastu z cibule a papriček, směs zalijeme vodou a zasypeme práškem z manga a dál smažíme. Do vzniklé směsi přidáme filety a pod pokličkou jemně ohřejeme. Ozdobíme lístky koriandru a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.