Indická vepřová korma
60 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,45kilogramVepřová plec
- 1lžičkaKardamom
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 3lžíceOlej stolní
- 0,5lžičkaZázvor mletý
- 2lžíceHořčice
- 6stroužkůČesnek
- 300gramůJogurt bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
31 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky. Přidáme nakrájenou a oloupanou cibuli a česnek, lžičku kardamomu, koriandru, sladké papriky, půl lžičky zázvoru a pepře, hořčici a olej. Promícháme a necháme 20 minut odležet.
- 2Poté přidáme jogurty a v chladu necháme odpočívat do druhého dne.
- 3Směs dáme na pánev a dusíme za občasného míchání, dokud maso nezměkkne.
- 4Jogurtová omáčka zhnědne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 3. 3. 2017
Indická vepřová korma
Korma.. s vepřovým a s hořčicí. Tak to je dobrej úlet 😮😁