Indická vepřová korma

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
31 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky. Přidáme nakrájenou a oloupanou cibuli a česnek, lžičku kardamomu, koriandru, sladké papriky, půl lžičky zázvoru a pepře, hořčici a olej. Promícháme a necháme 20 minut odležet.
  • 2
    Poté přidáme jogurty a v chladu necháme odpočívat do druhého dne.
  • 3
    Směs dáme na pánev a dusíme za občasného míchání, dokud maso nezměkkne.
  • 4
    Jogurtová omáčka zhnědne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 3. 3. 2017
Indická vepřová korma
Korma.. s vepřovým a s hořčicí. Tak to je dobrej úlet 😮😁