Indická vepřová polévka

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2753 kcal
Bílkoviny
293 g
Tuky
159 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové nožičky opláchneme pod tekoucí vodou a zbavíme je nečistot. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Stejně tak nakrájíme i zázvor. Nakrájenou cibuli a zázvor následně semeleme s černým a zeleným kardamomem, hřebíčkem, skořicí, bobkovým listem, červenou papričkou, kmínem, muškátovým oříškem, trochou pepře a špetkou soli.
  • 2
    Do hrnce napustíme vodu a vše v něm necháme vařit cca 30 minut. Polévku následně scedíme a necháme ji vychladnout. Vývar opět přivedeme do bodu varu a ochutíme muškátovým květem. Polévku servírujeme horkou, můžeme ozdobit kolečkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.