Indická zeleninová pánev

25 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme mrkev a nakrájíme na malé kostky. Lusky ibišku (Okry) zbavené konců nakrájíme na malé kousky. Rajče rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme na malé kostky. Rozehřejeme 2 lžičky mandlového (kukuřičného) oleje na velké teflonové pánvi. Přidáme kostky mrkve a vaříme s 50 ml vývaru 3-4 minuty. Přidáme lusky, rajče, nastrouhaný zázvor a zbývající zeleninový vývar. Směs okořeníme garam masalou. Za občasného míchání vaříme zeleninu až do změknutí lusků asi 4-6 minut. Mezitím osušíme tofu a nakrájíme ho na 3 cm velké kostky. Na jiné pánvi rozehřejeme 2 lžičky oleje, přidáme tofu a při střední teplotě opečeme do zlatohněda. Přidáme nasekané mandle a tofu k zelenině a pokrm promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.