Indické jehněčí klobásky
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2kusyKardamom
- 3kusyHřebíček
- 1kusZázvor celý
- 10kusůHořčičné semínko
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 6stroužkůČesnek
- 3kusyChilli paprička zelená
- 1kusVejce slepičí
- 200mililitrůTuk
- 1lžičkaSůl
- 0,5kilogramJehněčí maso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
837 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
69 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso opláchneme pod tekoucí vodou a najemno nameleme. Veškeré koření rozemeleme a smícháme s utřeným zázvorem, česnekem, chilli a nadrobno nakrájenou cibulí.
- 2K masu přidáme vejce a tuto směs důkladně prohněteme. Zpracovanou směs vyválíme na stejně dlouhé válečky, které napíchneme na kovové jehly. Opečeme na grilu a průběžně zaléváme tukem. Když je maso ugrilované, můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.