Indické rybí koláčky
40 min.
Ingredience
- 600gramůBrambory
- 0,5lžičkaKmín celý
- 2kusyCibulka jarní
- 1kusChilli paprička
- 2lžíceKoriandr čerstvý
- 1lžičkaSůl
- 7gramůPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůLosos - filety
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 25gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
19 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
9 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a pokud jsou velké, nakrájíme je na čtvrtky. Uvaříme je. Na posledních 5 minut k nim přidáme lososa, abychom ho taky uvařili.
- 2Mezitím opražíme kmínová semínka na pánvi - stačí jen pár sekund. Odstavíme. Pak k nim přidáme brambory, posekané jarní cibulky, chilli papričku nasekanou na jemno a koriandr, sůl a pepř.
- 3Do studené směsi přidáme vejce a obraného lososa bez kostí.
- 4Z této směsi vytvarujeme čtyři placky, které obalíme v mouce a osmažíme je dozlatova na směsi z másla a oleje.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.