Indické smažené kolokázie

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
739 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrnec naplníme vodou, vložíme do něj kolokázii a uvedeme k varu. Následně ji vyjmeme z hrnce, oloupeme a rozkrojíme napůl. Celou kolokázii následně propícháme párátky, přidáme špetku soli a pokapeme citronovou šťávou. Kolokázii odložíme na 20 minut bokem.
  • 2
    V míse smícháme směs krupice, chilli, černého pepře, mletého manga, libečku, soli a mouky. Celou kořeněnou směs důkladně promícháme a povařené a nakrájené kolokázie obalíme.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej a kolokázie na něm osmažíme, dokud nezezlátnou. Hotové umístíme na mísu a ozdobíme listy hlávkového salátu. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.